|
|||||||
| DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#21 | ||||
|
Üstad
|
Vay vay Murat kardeşim. seni ve ekip arkadaşlarını candan kutlarım süper bir av çıkarmışsınız..İnşallah birlikte çıktığımızda da benzer avları alırız..
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#22 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
maşallah murat kardeşim iyi av olmuş hele dülger e bayıldım tebrikler
|
|
|
|
|
#23 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Murat bu hafta anlaşılan herkez kurtlarını dökmüş mahşallah
Afiyet bal şeker olsun güzel bir av günü yaşamışsınız tüm ekibi kutlarım.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
|
|
|
|
|
#24 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Murat abi neler yapmışsınız öyle yaw
Vallahi bravo çeşit çeşit balıklar gözümüz günlümüz şenlendi ... Daha güzelleri daha bereketlileri nasip olsun abim... Hele hele DÜLGER balığını ilk defa görüyorum çok güzel görünüyor maşallah diyelim ...herkesde maaşallah desin nazar değmesin... Bu yıl umarım hep böyle bereketli geçer ....sağlıkla kal abim ALLAHA emanet ol...
|
|
|
|
#25 | |||
|
VİP ![]()
|
Muratcım kutlarım Dülgerinde bayağı hatırı sayılır ha.Tüm ekibi kutluyorum.
|
|
|
|
|
#26 | |||
|
Oltacı ![]()
|
abi ağzına sağlık ne güzel anlatmışsın gerçektende güzel bi gün geçirdik
|
|
|
|
#27 | ||||||||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Daha iyilerinin sizlere rastgelmesi dileğiyle.
|
|
|
|
|
#28 | ||||
|
Miço ![]()
|
tebrikler Murat kardeşim, avlartınız ve muhabbetiniz daim olsun.
|
|
|
|
|
#29 | |||
|
Kaptan ![]()
|
işte budur ya kardeşime bakbe vallahi kendim tutmuş kadar sevindim tebrik ediyorum seni afiyet balşeker olsun en kötü avın böyle olsun inşallah rastgelsin
![]() ![]() ![]() ![]() :hela l:![]()
|
|
|
|
|
#30 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
murat abi dülgerler, karagözler, mercanlarla beraber günü yüzlerdeki
tebessümle geçirmişsizin. Allah muabbetinizi daim etsin. tüm ekibi tebrık ederim ![]()
"VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
|
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
|
|