|
Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu Üye olma, resim ve video yükleme gibi konularda yardımların bulunduğu bölüm... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aynı olayı bende yasadım.
Benim çözümüm sitemizdeki bir fotoğrafın üzerine tıkladım site açıldı açılan siteyi yer imlerime kaydettim. Ardından siteye üyü oldum. Şu an hiç bir sorun yaşamadan vede hızlı bir şekilde fotoğraf yükleye biliyorum...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yayın oltası resimli (acil lütfen) | star | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 21 | 20-02-2011 14:40 |
25/10/2009 çeşmealtı av raporu resimli | ümit35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 28 | 27-10-2009 17:21 |
resim yükleme denemesi | balıkcı omer | ANILAR | 1 | 21-09-2009 10:43 |
Avatara Resim Nasıl Yüklenir?(resimli anlatım) | levrek | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 7 | 15-04-2007 16:59 |