|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol bey bu çok güzel bir uygulama.Yıllardır Manisada yamaç paraşütçülerinin yaptığı bir iş olarak ben bunu ilk duymuyorum.Paraşütçüler biriktirilen meyve çekirdeklerini Spil dağının eteklerine atarak çok faydalı bir iş yapıyorlar.Bunu duyunca Manisalı arkadaşlar olarak bizde Foça cıvarına epeyce bir ağaçlandırma çalışması yaptık.Ama otlatılan koyun ver keçiler maalesef bırakmıyor.İnşallah onlarda kıymet bilip emeklerimizi heba etmezler..Paylaşıma teşekkürler..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Güzel bir çalışma ve desteklenmeli ,paylaşımınız için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler Erol bey , elimizden geleni yapmalıyız.
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Miço ![]()
|
![]() hemen başlıyorum çekirdekleri doğaya serpmeye bilgilendirme için teşekkürler
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Doğa dostlarına selam. | 23asm | Tanışma | 16 | 05-02-2010 00:13 |
doğa dostlarına bursadan merhaba | ala-i kırmızı | Tanışma | 3 | 24-07-2009 20:55 |
Bir Doğa Faciası | K.Çolpan | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 5 | 26-03-2009 20:33 |
bu doğa hepimizin???? | avcı45 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 07-11-2008 07:30 |
AV ve DOĞA SPORLARI FUARI | levrek | Organizasyonlar | 2 | 14-06-2006 18:36 |