|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() aslında yol çok basit balıklıova içine girdiğimiz zaman biraz yol aldıktan sonra sağ tarafta bir market var önü biraz geniş bir market tüp su vs koyuyor kapının önüne o marketin tam karşısında bir yokuş var oraya tırmanıp ilk sağdan giriyoruz ve hiç sağa sola sapmadan devam ediyyoruz en son yol bizi 2ye ayrılmış bir sapağa getiriyor 2 tane levha var yol sağa mecburi yönü gösteriyor ama siz sağa doğru girmeyin tam tersine girin sola ve devam edin baya bir yol aldıktan sonra iltur ile ilgili levhalar önümüze geliyor doğru yoldayız biraz daha devam ettikten sonra güzelkent sitesinin levhası geliyor önümüze yine devam en son ztn varacağımız noktaya geliyoruz okuyanlara belki yardımcı olur çünkü ben gece gittim sadece uydu üzerinden tarife rağmen yolu hiç şaşırmadan buldum yol üzerindeki bir kaç tanıdık levha yardımcı olmaya yetti iltur,güzelkent sitesi vs.bunları yol üstünde görüyorsanız problem yok devam
![]()
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
tanışmak görüşmek üzere .. |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |