Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 14-10-2005, 22:08   #2
aserkansatı
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan

Baba bu bira olayı balığa muhteşem bir lezzet veriyor.Aynı şeyi lüfer ve çinekopta da deneyebilirsiniz harika oluyor.Yalnız barbun kızartırken bazen balık parçalanıyor içim gidiyor.Balık taze yağ kızgın,niye oluyor anlamıyorum.Tamam hassas etli bir balık ama bende maşayı nazik kullanıyorum .Çözemedim gitti.Çaresini bilen varsa yardım etsin.(Bu arada smilieslarında çok orjinalmiş Can belirtmeden geçmeyeyim dedim)

Bu mesaj en son " 14-10-2005 " tarihinde saat 22:11 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir....
  Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
BALIK CETVELİ... hamsi(9 cm), tekir(11 cm), istavrit ve barbunya(13 cm), lüfer(14 cm) ozanulas FOTOĞRAFLARIMIZ 0 30-03-2009 11:23
BARBUNYA (Muhllus barbatus) Taygun KOCABIYIK Deniz Balıkları 1 27-03-2006 04:27


Saat 21:01.