|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Geçen haftaki avımızın verimsiz geçmesi sebebiyle bu hafta radikal bir değişiklik yapıp avsız dönmemek üzerine program yaptık.Yani bizi hiç boş göndermeyen zeytineline rotamızı çevirdik.Sonuç olarak yine boş dönmedik ama berbat havaya göre bunada şükür dedik.Yem olarak palet kullandık.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Cumartesi günü akşamı takriben saat 20:00 civarında Paşa Team olarak bizde orada idik.. O geceyi orada geçirdik ve sabahı Yani pazar günü saat 05:00 civarı hava yattı .. Öğle vakti 12:00 civarında tekrar yükselmeye başladı .. Murat abi sizleri tebrik ederim.. Cumartesi günü o havaya rağmen gayet güzel ve bereketli bir av günü yaşamışsınız.. Afiyet bal şeker olsun.. Paylaşım için teşekkürler.. Bu mesaj en son " 17-05-2010 " tarihinde saat 15:25 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat kardeşim tebrik ederim gayet güzel balıklar almışsınız hemde o havaya rağmen
![]() daha niceleri rastgele ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Salih reis.Tam bir tembellik yapıp yanaştık çiftliklere.Bizim çeşmealtında yağtığımız gibi çok emek sarfetmek gerekmiyor çifliklerin yakınında avlanmak için.ama bu sefer böyle olsun dedik.Sizede rastgele.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Murat kardeşim paylaşım için teşekkürler.O havaya rağmen güzel bir av çıkarmışsınız..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() murat biladerim harika bir av olmuş
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() devamlarını dilerim. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Hasan.Ancak o bölgeyi biliyorsun.Oldukça korunaklı.Bizde ona güvenip çıktık zaten yola.Ama hava bir o taraftan bir bu taraftan çevirince,hem bizim hem balığın keyfi kaçıyor tabii.Neyse Allah bereket versin diyelim.Bu arada raporunuzu gördüm.Bende sizi tebrik ederim.Harika bir birliktelik olmuş.Hoşçakal.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim üstadım.Hava düzgünken tekrar denemk için gideceğiz.Bakalım o zaman ne olacak.Teşekkürler.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat Abi, yokluğumdan faydalanıp arayı çok açtın...
En kısa zamanda farkı kapatmam gerekiyor... Şaka bir yana, her zaman olduğu gibi yine ustalığını kullandırmışsın. Balıklar şahane, hele ikinci sıradaki sargoz harika gözüküyor. Bu arada beklenen misafir cuma günü geldi...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
23.04.2010 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 29-04-2010 15:38 |
17.04.2010 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 22-04-2010 21:14 |
10.04.2010 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 18-04-2010 11:02 |
03.04.2010 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 08-04-2010 21:05 |
06.03.2010 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 40 | 09-03-2010 19:13 |