|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çağdaş kardeşim suyun derinliğini biliyosan yürüyen şamandıra ile canlı balık atabilirsin böyle bir sistemi pratik bilgilerde bulabilirsin ben bir tatlısu da avlanan biri olarak bu sistemin denizdede iş göreceğini tahmin ediyorum.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() yöntem mantıklı abi saollasın...suyun derınlıgını tam bılmıyorum ama 2 kulaç kadar dıbe bırakabılırım tahmınım bu da sanırım levrek ve akya için yeterli olur..abi bi de olta yapımında daha önce hiç tel kullanmadım tel yerıne mısına baglasam olurmu bırde 2 ıgne balıga çok zarar vermesmi onun yerıne tek igne baglayıp kefale kuyruk kilidi yapsam olurmu sence???
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çağdaş yer yanılmıyorsam Dalyan. Eğer orasıysa dip yapısını ezbere biliyorum diyebilirim sana
![]() ![]() yemi takma konusunda da çeneden geçirirsen daha iyi olur, çünkü levrek önce kafaya saldırır.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
canlı yem ltfn cevap? | ALİ ŞEN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 16-08-2008 13:24 |
İznik Canlı Yayın | cevat2 | TATLI SU AVI | 11 | 24-03-2007 09:18 |
canlı sohbet | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 17-06-2006 11:06 |
Canlı Kameralar | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 02-02-2006 02:26 |
Taze mi Canlı mı ?? | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 27-01-2006 19:11 |