|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kamil abi kutluyorum sizi. Anlatımızdan çok güzel bir gün geçirdiğiniz kesin ayarlasan denk gelmez hoş süprizler de süper olmuş hani. Imrendim sizlere keşke bende sizlerle orada olsaydım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
İnşallah Seninlede yaparız böyle bir av.Zaten kıyı organizasyonunun faydaları bu güzel avlar.Bayramdan sonra yine bir araya gelsek güzel olur..
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ohhhh Mahşallahhhh
Allah Muhabbetinizi arttırsın İnanın fotograflara baktıkca insanın o karelerin içinde olmak istiyor Tüm güzel insanlar bir araya toplanmışlar ve çok güzel bir hafta sonu geçmiş darısı bizim başımıza diyelim... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() böyle güzel bir günü yaşamak gerçekten çok güzel.
![]() kamil biladerimin ısrarları ile mükemmel üstü güzel bir gün yaşadım iyiki ısrar etmiş sağol kamil biladerim. ![]() ![]() kamil biladerim konu için teşekkür ederim.geçte olsa yazabildim kusuruma bakma bakmazsın zaten anlayacağınıda biliyorum ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Özledim sizleri güzel abilerim ![]()
![]() |