|
|
#11 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Emeğine sağlık güzel video,bilgiler için teşekkürler.
|
| Sponsored Links |
|
|
#12 | |||
|
Oltacı ![]()
|
emeklerinize sağlık çok güzel bir video teşekürler
|
|||
|
|
|
|
#13 | ||||
|
Oltacı ![]()
|
Adı Rastgelsin Amatör Balıkçılık Forumları olan bir forumda amatör balıkçıya yasak olan bir yöntemin tanıtılması, bunun için Parekete adı ile bir bölüm açılması talihsizlik olmuş.
Forumun adı Rastgelsin Balıkçılık Forumları olsa idi bu mesajı yazmaz, yazan olursa da karşı çıkardım. Ama Amatör kelimesi giriyorsa işin içine bu olmaz. Peki bir kişi pareketeyle avlanıp yasal yollarla yakalanmış gibi gösterirse balıklarını ne olacak? Hiç bir şey olmayacak. Üyenin beyanı esastır. Bu durum forumu ve diğer üyeleri bağlamaz. Ama adının içinde amatör kelimesinin geçtiği bir platform parekete adı ile bir başlık açarsa bu hepimizi bağlar. Umarım konuyu yanlış anlaşılmalara mahal vermeden aktarabilmişimdir.
|
|
|
#14 | |||||
|
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
Konu başlığı : Paragat hakkında genel ve akademik bilgi .
![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
|
|
|
|
#15 | ||||
|
Oltacı ![]()
|
Yazdıklarımın anafikri: Adında amatör olan bir platformda amatöre yasaklanmış bulunan bir av yöntemi hakkında genel ve akademik bilgi bulunmasının yanlışlığı...
|
|
|
#16 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Cem bey paylaşım için teşşekkurler bu video yu ben bir arada internetten de izlemiştim
|
| Sosyal Paylaşım |
|
|