|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Hay maşallah Can okumaya yetişemiyorum adamım,bu ne hız.Önce o mayonezliden yapıcam...Sağol.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar daha öncede yapmayın ramazan ramazan insanın canı çekiyor demiştim. Şimdi, gecenin bu saatinde de daha bi başka bu çorbaları istiyor insan.Tarifleri yazan ellerinize sağlık.... Devamını bekliyoruz.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() konuyu müsadenizle sabitliyorum çorba görsün millet ama oruçlu oruçlu hiç iyi olmadı bunları okumak
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok iyi azımın suyu aktı... Karnımda bir açki hiç sormayım.. en kısa zamanda klasiği deniyeceğim..
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Kardeşimin dediği gibi ramazan ramazan insanın canı çekiyor ama herzaman insanın sağlığına %100 katkıda bulunan balığın envayi çeşidini pişirerek yememiz sağlığımız açısından çok önemli.Ve bir önemli nokta daha yaşlarımız daha genç testi kırılmadan sağlığımızla ilgilenelim.Bu sözüm sana SEKO kardeş yeğenimiz için balık çorbasının suyundan şimdiden vermeye başlasan iyi olur.Benim dayımın 2 oğlu var adamlar balık yemiyorlar ya! anası babası alıştırmamış ki :dikkat: çocukları büyük olan 9 küçük olan 7 yaşında 4 kişilik aile hepsinin gözleri bozuk. :dikkat: İftarada az kaldı bu tarifler karşısında sabır allahım sabır ![]() kardeşim ellerine sağlık tarifler harika sağolasın
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Bizim velete barbun ve palamutu tattırdım.Çorbayı henüz yapmadım ama tattırcam tabi.Şimdiden alışsın kerata.
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
|
![]() abi izmire gelde şöyle pabuç gibi ısparozlar tutucam ben yeğenime balık neymiş görsün.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aaaa Seko adamım bukadar çorba tarifi verdim daha denemedinmi yedin beni adamım kalbimi tam ortasından kırdın bakalım nasın düzeltecen
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() lokanta önemli değil önemli olan gönüllerin bir olması. O zaman sardalya trança gelir insana (sakın beni katil sanmayın sadece espri daha önce çok yanlış anlaşılma oldu)
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hadi bakalım buyurun | balıkcı | ANILAR | 9 | 29-03-2006 07:03 |
Ehliyeti Olanlar Buyurun! | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 04-02-2006 10:55 |