![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok teşekkür ederim Turgay Abi saygılar..
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan
|
![]() Sevgili Uğur kardeşim sende uzun zamandır kendini göstermeyen bir dostumuz olarak bu paylaşımla tekrar yerine yerleştin..
Bu ekibe hayır diyecek balık tanımıyorum.. Çeşit bol.. ellerinize emeğinize sağlık.. Afiyet olsun... Tüm akebi kutlar paylaşımların devamını beklerim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Uğur kardeşim tüm ekibi kutlarım avınız her daim böyle geçsin daha niceleri rastgele .
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrik ederim. Bereketli ve güzel bir av olmuş. Kaptan Karabutlu geçen bir gün nasıl kötü olabilir ki? Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok teşekkürler Salih Abi. Umarım denk geliriz birgün oralarda seninle de. Saygılarımla
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Üstad
|
![]() Uğur kardeşim paylaşımın için teşekkürler, internetim arzalı olduğu için siteye ancak girebildim. İnanın bende sizlerle olmaktan büyük keyif aldım.
Uğur'cum işte şu sıralar tamda senin düşündüğün stil avlar gerçekleşiyor, kap çaparini gel.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Uğur abi harika av olmuş kartal team muhteşem bir dönüş yapmış.
Bizde bayramın ikinci günü şöyle bir dolaştık Anıl ile öğlene kadar, kolyoz-uskumrular yalnız bırakmadı.
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team 16-05-2010 Avı | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 45 | 27-07-2010 09:24 |
KARTAL TEAM ve Hikmet Kaptan Av Raporu | hikmettulgay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 18-05-2010 12:03 |
13.03.2010 Kartal Team Foça'da | The Lunatic | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 17-03-2010 13:51 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team 2010 Takvimini Sunar | Necati ARAT | Dökümanlar ve Makaleler | 17 | 14-12-2009 09:37 |