|
|||||||
| DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | ||||||||||||
|
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
Alıntı:
Kamil hocam hakikaten bomba oldu asıl bomba sonra indirdiğimiz ahtapot takımına saatlerce bir ahtapotun bile selam vermemesi... Alıntı:
![]() Bu sene izinde bekliyoruz seni... Alıntı:
?Alıntı:
![]() Alıntı:
denize salsaydım en fazla 100 gr alırdı ![]() Alıntı:
Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için bu ahtapotun daha irisi sana nasip olur inşallah
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#12 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Hemen kızma Taygun,
)Bizim orda (Çandarlı) kıyıyı naptılarsa 2 senedir büyük ahtapot vermiyordu;Bayramda 1 günlüğüne uğramıştım gelmişken 1-2 olta atıp sıkıntım geçsin diyerek hanımlan oltaları attık,gün batmak üzereydi,ağları atan bir tekne kıyı kıyı bize doğru sopayla geliyor,kıyıdan o güzelim avuç kadar ahtapotları topluyorlar 4-5 tane aldığını uzak ara sopanın haraketinden anladım ,suç olduğunu bildiğinden bize ulaşmadan geri dönüp gitti,1 kilonun altı yasak bildiğim kadar.Teknenin adını alabilseydim gerekeni yapacaktım ama.Ben bu yüzden balıkları geç demiştim yoksa valla bir niyetim yoktu.Avın herzaman bol olsun.
|
|
|
|
|
#13 | ||||
|
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
taygun kardeşim çok güzel anlatmışsın emeğine sağlık sanki bende yanınızdaymış gibi heyecanla okudum ahhh birde foto olsaydı tadından yenmezdi
![]() ![]() beraber de dengeliriz inşallah ekibi kutluyorum afiyet şeker olsun
|
|
|
|
#14 | ||||
|
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Güzel gün geçirdik gerçekten..
Ama suç benim suçum abiler ben tutulan ahtapotu karakola teslim etmeye giderken taygunuda temizlik mahkumu yapmıştım tekneye. O da garibim sesini çıkartmadan ortalığı temizliyordu. Diğer balıkları merak ediyorsunuz bugün buzluktan çıkarıcaz güzel bir masa kurulucak o arkadaşların hatrına Ahtapot biraz abartı bir balıktı o yüzden uzaklaştırma kararı verdik ona daha güzel oldu Umarım hepinizin oltasına denk gelir Rekorumuza ulaşamadık ama hedef eski rekoru geçmek demi miçom?
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
|
|