Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Tanışma

Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 11-12-2010, 11:35   #17
Levent Veziroglu
Oltacı

Sevgili xnode,
Sorularinizi okuyunca birden gözüm korkar gibi oldu..
Cevaplandirmaya calisayim:
1-Yemek olarak yetistirmek istiyorum..
2-Ayda bir es dostla yenilebilecek kadar diyelim..
3-Yazin ölctügümde 21 derece idi..Kisin daha hic ölcmedim..Zaten orasini gecen ilk bahard satin aldim..
4-Oksijen mikatarini bilmiyorum ama kurbagalar yasiyor..Ben ölcebilirmiyim?
5-Piri Piril bir kaynak suyu,gecenlerde bir arkadas taddi,güzel dedi..Ama bahce sulamada kullaniliyor..Eski yillarda icersinde baliklarda varmis..Orasi eski bir Rum köyü bu suda onlardan kalma bir yikik hamamdan cikiyor..
6-Bugüne kadar hic kesilmemis..Etraf daglik bizim bahcede daglarin eteklerinde ortalarinda kaliyor.
7-Su alttan bir yerlerden kayniyor ve odayi dolduruyor(2x3x3m.)..Oda 3 metre derinlikte..satihdan 50 cm.asagida bir gider var,ordan dereye bir boru uzatilmis,kolum kalinliginda.Kaynayan su burdan tasip dereye gidiyor..Bu delik kapatildiginda..Su seviyesi yükseliyor..Satihtan 10 cm asgida bir baska delikten bahceye akmaya basliyor..
8-Havuz temizligimi??Gereklimidir??O suyun kaynamasi durdurulamaz..Olsa olsa ona bitisik baska bir havuz yapilip orda beslenebilir..
9-Esi dostu cagirip,KIRDA BALIK MANGALI keyfi yapmak icin düsünmüstüm ilk etapta..Ama ufukta beliren 3.Dünya Savasi gerceklesirse bütün köye hizmet edebilecek bir protein kaynagi olmasida istenebilir..
Not:Orada mesela kahveci Mustafaya rica etsem arada bir yem atar ,bilmem bu yetermi?
Levent Veziroglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları