|
|||||||
| Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#17 | ||||
|
Oltacı ![]()
|
Sevgili xnode,
Sorularinizi okuyunca birden gözüm korkar gibi oldu.. Cevaplandirmaya calisayim: 1-Yemek olarak yetistirmek istiyorum.. 2-Ayda bir es dostla yenilebilecek kadar diyelim.. 3-Yazin ölctügümde 21 derece idi..Kisin daha hic ölcmedim..Zaten orasini gecen ilk bahard satin aldim.. 4-Oksijen mikatarini bilmiyorum ama kurbagalar yasiyor..Ben ölcebilirmiyim? 5-Piri Piril bir kaynak suyu,gecenlerde bir arkadas taddi,güzel dedi..Ama bahce sulamada kullaniliyor..Eski yillarda icersinde baliklarda varmis..Orasi eski bir Rum köyü bu suda onlardan kalma bir yikik hamamdan cikiyor.. 6-Bugüne kadar hic kesilmemis..Etraf daglik bizim bahcede daglarin eteklerinde ortalarinda kaliyor. 7-Su alttan bir yerlerden kayniyor ve odayi dolduruyor(2x3x3m.)..Oda 3 metre derinlikte..satihdan 50 cm.asagida bir gider var,ordan dereye bir boru uzatilmis,kolum kalinliginda.Kaynayan su burdan tasip dereye gidiyor..Bu delik kapatildiginda..Su seviyesi yükseliyor..Satihtan 10 cm asgida bir baska delikten bahceye akmaya basliyor.. 8-Havuz temizligimi??Gereklimidir??O suyun kaynamasi durdurulamaz..Olsa olsa ona bitisik baska bir havuz yapilip orda beslenebilir.. 9-Esi dostu cagirip,KIRDA BALIK MANGALI keyfi yapmak icin düsünmüstüm ilk etapta..Ama ufukta beliren 3.Dünya Savasi gerceklesirse bütün köye hizmet edebilecek bir protein kaynagi olmasida istenebilir.. Not:Orada mesela kahveci Mustafaya rica etsem arada bir yem atar ,bilmem bu yetermi? |
||||
|
|
|
| Sosyal Paylaşım |
|
|