|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Raif abim katılım için bende sana teşekkür ederim.. Bak Abim.. Beraber ama güzel bir havada, Hiç olmazsa 4-6 olmayan 2-4 olan bir havada, çıkalım.. Ne belgeseller çıkar o ortamda .. Hele ibrahim abi gibi senin yüzününde fotojenik çıkacağını biliyorum fotoğraflarından. İşte o zaman senin ve ibrahim abinin başrolleri oynamak için neler yapacağınızı düşünemiyorum bile.. İnan o sabah kulaklarını çoook çınlattık.. Bende seninle tanışmak istiyordum.. Bunu hiç olmazsa tanışmayı geciktirmemek adına şöyle yapalım.. İşyeriniz Kemeraltındaymış Engin abimden aldığım bilgilere göre .. Sakıncası yoksa adres ve telefonunu özel mesajla bildirirsen bir öğle vakti çayını içmeye gelebilirim.. Sağlıcakla kal abim hayırlı işler olsun.. Bu mesaj en son " 05-01-2011 " tarihinde saat 09:41 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2011 ilk sazanı :) | AliATEŞ | TATLI SU AVI | 24 | 27-01-2011 20:34 |
02.11.2011-Uzunada | Fearless35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 03-01-2011 11:27 |
Hoş geldin 2011.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 16 | 02-01-2011 22:09 |