|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Yılmaz bey geçmiş olsun allah beterinden korusun
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Çok geçmiş olsun..Gerçekten üzüldüm ama balık tutkusu böyle bir şey....Hüzün ve mutluluk bir arada ...En kısa sürede tamir olması dileğiyle...Canın sağolsun ....
![]() |
![]() |
#23 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Geçmiş olsun derinden üzüldüm.allah başka kaza vermesin..
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Geçmiş olsun birader.
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar mesajın tarihine baksaydınız keşke üzerinden baya bir zaman geçmiş bir sene gibi bir zaman neden güncelliyorsunuz şaştım .
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili iz mir li arkadaşım bir göz yanılması sanırım bunda şaşacak bir durum yok bazen insan dalıyor!!!
Hem arkadaşlar geçte olsa bir arkadaşımızın üzüntüsünü paylaşmışlar!!!
![]() |
![]() |
#27 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() benim hatam kusura bakmayın arkadaşlar. teknesi batan bir arkadaşın üzüntüsünü paylaşmak istedim ama tarihe bakmak aklıma gelmedi.
![]() |
![]() |
#28 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşa sormak lazım teknesini denize indirebildimi diye. inşallah indirmiş ve avlara çıkıyordur. bunu burada öğrenmek bile bize mutluluk veriir. mala gelen cana gelmesin diyelim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Daha önce olmuş olmasına rağmen yinede geçmiş olsun yılmaz bey
Ömer ÇAM 1960 rh+ Buca/İZMİR Bu mesaj en son " 19-12-2008 " tarihinde saat 06:59 itibariyle efesli_35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() boşverin arkadaşlar tarihi demek zamanında farkedilmemiş şuan paylaşmak bile güzel..hareket gelsin sitemize
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
elinize,dudağınıza,kolunuza,bacağınıza oltamı battı!!!! | fisher1968 | SAĞLIK | 11 | 07-10-2007 20:30 |