|
![]() |
#1 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() "Kırmızı 13"
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hep eskileri izliyorum galiba ama siteye yeni girdiğimden bunları görmezsem kimin kim olduğunu anlıyaman öyle değilmi.Eskileri izliyeceğimki bazı konulara vakıf olabileyim.Kaptanım tebrikler ellerine sağlık.Bu görüntüleri bizlerle paylaştığın için.İşte bu kardeşim balıkçılık zevk işidir.Bundan zevk almanında ustaları izlemekten geçer.Tekrar teşekkürler Kaptan.Eline emeğine sağlık.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Alıntı:
Hüseyin 'cim bende çok teşekkür ederim sizin mutlu olmanız benide mutlu eder. Ben her zaman devamlı burada olamayabilirim. Videoları türlerine göre tasnif edip dizi halinde arayana kolay olsun diye bir araya toplayıp hepsini seyredip eleyerek koyuyorum. Canı sıkılan başlıklara bakarak kafasına göre konu bulabilir youtube'ta aramasına pek gerek kalmaz. Elimdeki porftfoyü boşaltıp esas bir konu var onada başlayabilsem sırf 1 konuda 150 video var. Ama zaman işi. Bir tek karides konusunda acaba kaç çeşiti var diye 17 gün sabahladım meraktan. Hepsini seyretmeye kalksan 1 aydan önce bitmez herhalde. Esas dosyaları boşalttıktan sonra neler koyucam neler. Bizim buraları bitirdiler bizde böyle avunuyoruz kardeşim. Tekrar teşekkür ettim Saygılar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
"Kırmızı 12" | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 2 | 04-06-2012 18:21 |
"Kırmızı 4" | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 0 | 03-06-2012 23:15 |
"Kırmızı 3" | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 0 | 03-06-2012 23:08 |
"Kırmızı 2" | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 0 | 03-06-2012 23:05 |
Bir Kepçede 3 Balık" "Kırmızı 1" | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 0 | 03-06-2012 23:02 |