Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 30-08-2005, 07:32   #1
VOLKAN
Miço
 
VOLKAN kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 30.08.05
Yaş: 36
Mesaj Sayısı: 134
Varsayılan Kefal Pilaki

KEFAL PILAKI

MALZEMELER

1.200 gr ayva
600 gr toz şeker
karanfil


HAZIRLANIŞI

2 kg kefal balığı
250 gr zeytinyağı
1 demet maydanoz
2 su bardağı su
l adet sarımsak
5 adet patates
5 adet domates
2 adet kereviz
2 adet soğan
5 adet havuç
1 adet limon
karabiber
kekik
tuz

Soğanları temizleyip, piyaz olarak kesin, sarımsak, ufak parçalar halinde doğranmış havuç ve zeytinyağ ile beraber tencerede 15 dakika kaynattıktan sonra 2 su bardağı sıcak su ilave edin, tuz ve biber koyup havuçlar pişinceye dek kaynatın. Patatesleri soyup, küçük küçük doğrayın ve havuçların üzerine koyun. Buna bir parmak kalınlığında kestiğiniz balık, kabuklarınını soyduktan sonra çekirdeklerini çıkarıp ufak ufak doğradığınız domates, halka halka kestiğiniz limon, maydanoz ve biraz kekik ilave edip, tekrar yarım saat kaynatın ve servis tabağına alın. Soğuduktan sonra servis yapın.
VOLKAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kefal Avı mufi Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar 36 27-01-2012 13:28
Firinda kefal MAVİ FENER Balık Yemekleri 0 13-06-2009 13:29
Kolay Kefal Avı seçkin DENİZ AVI KARADAN 9 30-09-2008 12:54
08/02/08 kefal serkan_dalaman DENİZ AVI KARADAN 8 09-02-2008 21:55
Kefal... ykmk Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar 13 28-07-2006 08:50


Saat 23:57.