Alıntı:
ferhat ataalp tafarından gönderildi
Tamer kardeş geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim müthiş bir av yapmışsınız son bir aydır sakin geçen av maceralarını güzel süslediniz site bereketlendi suskunluğunu bozdunuz bereketli olmuş Muharremin rekoru için ayrıca sevindim havaların düzelmesi ile birlikte bol bereketli avlarımızın devamı dileğiyle.Bende gelebilseydim iyi olacaktı kısmet .
|
Alıntı:
muratbaykent tafarından gönderildi
Bu zamanda çok iyi balık almışsınız Tamer.Tebrik ederim.Afiyet olsun.
|
Alıntı:
SoNRoBiN tafarından gönderildi
Tebrikler, çok hoş görüntüler...Şansınızın devam etmesi dileklerim ile hoşçakalın.
SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.
|
Alıntı:
Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi
Maşallah maşallah maşallah 
Bu zamanda bu kadar balık tutabilmeniz gerçekten beni mutlu etti. Daha güzellerinin yine sizle olmasını dilerim Tamer abi
İğnen keskin olsun..
|
Alıntı:
xwing35 tafarından gönderildi
Tebrikler abi. Ustalığını konuşturmuşsun yine  Çeşme dışında bize balık avlayacak yer yok galiba..
|
Alıntı:
dogukan1997 tafarından gönderildi
eline sağlık abi anıl abinin de dediği gibi maşallah maşallah maşallah daha iyilerinin sizinle olması dileğiyle rastgele ....
|
Alıntı:
c*.türkiyem.c* tafarından gönderildi
tebrikler tamer bey muhteşem bir av olmuş paylaşım için tşkler..
|
Alıntı:
Salih Reis tafarından gönderildi
Tamer kardeşim tebrik ederim.
bu aralar Urla tarafı bayağı bir kısır, demek ki çeşme tarafına arada gitmek lazım.
daha irileri de rastgelsin 
|
Alıntı:
mase tafarından gönderildi
Bereketli olsun mahsuru yoksa şu kaptan mustafanın telefonu varsa rica etsek belki birgün tekne lazım olabilir şimdiden teşekkürler fiatıda yazarsanız sevinirim.
|
Alıntı:
Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi
tamar abi tebrikler kırmızıyı görünce içim bir hoş oluyor bu arada bu na av değilde katliyam denir. anlaşıldı çeşmenin yolları taştan denizli team rotayı çeşmeye çevirecek sanırım. bu pazar kazıklıyı kontrol den sonra rota çeşme 
|
Alıntı:
kadir 06 tafarından gönderildi
Afiyet seker olsun Tamer kardesim eline koluna saglik..(Hani goruntunun cazibesinden yemis gibi olduk)
|
Alıntı:
Extreme Catch tafarından gönderildi
Tamer abicim üstatlığını yine kanıtladın  darısı birlikte daha güzel avlara...
iğnen keskin, kamışın sezgin, kalbin dingin olsun yılın mercan avı kutlu olsun 
|
Herkese değerli yorumları ve güzel görüşleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum,çok daha iyi avların sizlere de nasip olmasını diliyorum.Rastgelsin.