|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() tamer abi tebrikler kırmızıyı görünce içim bir hoş oluyor bu arada bu na av değilde katliyam denir. anlaşıldı çeşmenin yolları taştan denizli team rotayı çeşmeye çevirecek sanırım. bu pazar kazıklıyı kontrol den sonra rota çeşme
![]()
TUNCAY GÜNAY 1972 DENİZLİ 0 RH + 0 0532 522 56 77 DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR. Bu mesaj en son " 23-02-2012 " tarihinde saat 18:28 itibariyle Tuncay GÜNAY tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Afiyet seker olsun Tamer kardesim eline koluna saglik..(Hani goruntunun cazibesinden yemis gibi olduk)
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tamer abicim üstatlığını yine kanıtladın
![]() iğnen keskin, kamışın sezgin, kalbin dingin olsun yılın mercan avı kutlu olsun ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||||||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() maşallah tebrikler artık çeşmeye gitmenin bir anlamı kalmadı sanırım sonuç itibari ile kurutmuşunuz orayı
![]() 1)avda kullandığınız hassas dediğiniz kamış nedir?(bunu sormamda ki amaç kullandığınız makinenin aynısı bende var okuma trio s55 ona bir kamış almayı planlıyorum elimde şu anda benimde 1,80' lik bir jig kamışı var yalnız büyük geliyor) veya bana derin su avında önerebileceğiniz bana en ufak bir vuruşu bile hissettirecek sağlam bir kamış tavsiyesi verebilir misiniz?limit olarak maksimum 125 tl verebilirim) 2)ava gittiğiniz kaptanın telefon numarasını verebilir misiniz ? 3)avda sadece yem olarak sülünesmi kullandınız? 4)avda kullandığınız bedenleri ufakta olsa biraz açıklar mısınız misina iğne boyları markaları köstek uzunlukları beden boyu vs gibi 5)birde somak istediğim ben şu tüp başlı denilen fırdöndülerden aldım T şeklinde olanlardan köstekler bedenden ayrı dursun ve balık gelirken bedeni mahvetmesin diye hiç bunlardan kullandınız mı tavsiye eder misiniz bu tip yemli dip avlarında yoksa balık ürker mi ?
Aydın Aydoğdu 10.06.1985 İzmir/Yeşilyurt Kan Grubu 0 Rh(+) Bu mesaj en son " 23-02-2012 " tarihinde saat 18:12 itibariyle Aydın35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tamer bey maşallah diyelim nazar değmesin.
![]() ![]() ![]() Daha güzellerini tutmanız dileğimle RASTGELE... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat teşekkürler,çok daha güzel avlar size de rastgelsin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşme Mercan | avlar | Tanışma | 13 | 16-08-2011 19:30 |
Çeşme mercan avı devam | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 15-08-2011 19:05 |
Çeşme Mercan Avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 28-07-2011 19:46 |