Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 22-02-2012, 17:55   #11
Tuncay GÜNAY
Moderator

Tuncay GÜNAY kullanıcısının avatarı

tamer abi tebrikler kırmızıyı görünce içim bir hoş oluyor bu arada bu na av değilde katliyam denir. anlaşıldı çeşmenin yolları taştan denizli team rotayı çeşmeye çevirecek sanırım. bu pazar kazıklıyı kontrol den sonra rota çeşme

0 0532 522 56 77

DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR.

Bu mesaj en son " 23-02-2012 " tarihinde saat 18:28 itibariyle Tuncay GÜNAY tarafından düzenlenmiştir....
Tuncay GÜNAY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 22-02-2012, 19:23   #12
kadir 06
Tayfa

kadir 06 kullanıcısının avatarı

Afiyet seker olsun Tamer kardesim eline koluna saglik..(Hani goruntunun cazibesinden yemis gibi olduk)
kadir 06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-02-2012, 20:19   #13
Extreme Catch
Oltacı

Thumbs up

Tamer abicim üstatlığını yine kanıtladın darısı birlikte daha güzel avlara...

iğnen keskin, kamışın sezgin, kalbin dingin olsun yılın mercan avı kutlu olsun
Extreme Catch Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-02-2012, 11:01   #14
avlar
Kaptan

avlar kullanıcısının avatarı

Alıntı:
ferhat ataalp tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tamer kardeş geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim müthiş bir av yapmışsınız son bir aydır sakin geçen av maceralarını güzel süslediniz site bereketlendi suskunluğunu bozdunuz bereketli olmuş Muharremin rekoru için ayrıca sevindim havaların düzelmesi ile birlikte bol bereketli avlarımızın devamı dileğiyle.Bende gelebilseydim iyi olacaktı kısmet .
Alıntı:
muratbaykent tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bu zamanda çok iyi balık almışsınız Tamer.Tebrik ederim.Afiyet olsun.
Alıntı:
SoNRoBiN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tebrikler, çok hoş görüntüler...Şansınızın devam etmesi dileklerim ile hoşçakalın.

SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.
Alıntı:
Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Maşallah maşallah maşallah
Bu zamanda bu kadar balık tutabilmeniz gerçekten beni mutlu etti. Daha güzellerinin yine sizle olmasını dilerim Tamer abi
İğnen keskin olsun..
Alıntı:
xwing35 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tebrikler abi. Ustalığını konuşturmuşsun yine Çeşme dışında bize balık avlayacak yer yok galiba..
Alıntı:
dogukan1997 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
eline sağlık abi anıl abinin de dediği gibi maşallah maşallah maşallah daha iyilerinin sizinle olması dileğiyle rastgele ....
Alıntı:
c*.türkiyem.c* tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
tebrikler tamer bey muhteşem bir av olmuş paylaşım için tşkler..
Alıntı:
Salih Reis tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tamer kardeşim tebrik ederim.
bu aralar Urla tarafı bayağı bir kısır, demek ki çeşme tarafına arada gitmek lazım.

daha irileri de rastgelsin
Alıntı:
mase tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bereketli olsun mahsuru yoksa şu kaptan mustafanın telefonu varsa rica etsek belki birgün tekne lazım olabilir şimdiden teşekkürler fiatıda yazarsanız sevinirim.
Alıntı:
Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
tamar abi tebrikler kırmızıyı görünce içim bir hoş oluyor bu arada bu na av değilde katliyam denir. anlaşıldı çeşmenin yolları taştan denizli team rotayı çeşmeye çevirecek sanırım. bu pazar kazıklıyı kontrol den sonra rota çeşme
Alıntı:
kadir 06 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Afiyet seker olsun Tamer kardesim eline koluna saglik..(Hani goruntunun cazibesinden yemis gibi olduk)
Alıntı:
Extreme Catch tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tamer abicim üstatlığını yine kanıtladın darısı birlikte daha güzel avlara...

iğnen keskin, kamışın sezgin, kalbin dingin olsun yılın mercan avı kutlu olsun
Herkese değerli yorumları ve güzel görüşleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum,çok daha iyi avların sizlere de nasip olmasını diliyorum.Rastgelsin.
avlar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-02-2012, 18:02   #15
Aydın35
Tayfa

Aydın35 kullanıcısının avatarı

maşallah tebrikler artık çeşmeye gitmenin bir anlamı kalmadı sanırım sonuç itibari ile kurutmuşunuz orayı benim sormak istediğim bir kaç konu var. sorularım şunlar:

1)avda kullandığınız hassas dediğiniz kamış nedir?(bunu sormamda ki amaç kullandığınız makinenin aynısı bende var okuma trio s55 ona bir kamış almayı planlıyorum elimde şu anda benimde 1,80' lik bir jig kamışı var yalnız büyük geliyor) veya bana derin su avında önerebileceğiniz bana en ufak bir vuruşu bile hissettirecek sağlam bir kamış tavsiyesi verebilir misiniz?limit olarak maksimum 125 tl verebilirim)
2)ava gittiğiniz kaptanın telefon numarasını verebilir misiniz ?
3)avda sadece yem olarak sülünesmi kullandınız?
4)avda kullandığınız bedenleri ufakta olsa biraz açıklar mısınız misina iğne boyları markaları köstek uzunlukları beden boyu vs gibi
5)birde somak istediğim ben şu tüp başlı denilen fırdöndülerden aldım T şeklinde olanlardan köstekler bedenden ayrı dursun ve balık gelirken bedeni mahvetmesin diye hiç bunlardan kullandınız mı tavsiye eder misiniz bu tip yemli dip avlarında yoksa balık ürker mi ?
Kan Grubu 0 Rh(+)

Bu mesaj en son " 23-02-2012 " tarihinde saat 18:12 itibariyle Aydın35 tarafından düzenlenmiştir....
Aydın35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-02-2012, 20:08   #16
avlar
Kaptan

Alıntı:
Aydın35 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
maşallah tebrikler artık çeşmeye gitmenin bir anlamı kalmadı sanırım sonuç itibari ile kurutmuşunuz orayı benim sormak istediğim bir kaç konu var. sorularım şunlar:

1)avda kullandığınız hassas dediğiniz kamış nedir?(bunu sormamda ki amaç kullandığınız makinenin aynısı bende var okuma trio s55 ona bir kamış almayı planlıyorum elimde şu anda benimde 1,80' lik bir jig kamışı var yalnız büyük geliyor) veya bana derin su avında önerebileceğiniz bana en ufak bir vuruşu bile hissettirecek sağlam bir kamış tavsiyesi verebilir misiniz?limit olarak maksimum 125 tl verebilirim)
4)avda kullandığınız bedenleri ufakta olsa biraz açıklar mısınız misina iğne boyları markaları köstek uzunlukları beden boyu vs gibi
5)birde somak istediğim ben şu tüp başlı denilen fırdöndülerden aldım T şeklinde olanlardan köstekler bedenden ayrı dursun ve balık gelirken bedeni mahvetmesin diye hiç bunlardan kullandınız mı tavsiye eder misiniz bu tip yemli dip avlarında yoksa balık ürker mi ?
Aydın teşekkürler,sorularına şöyle cevap vermeye çalışayım.Öncelikle yer ve kaptan bilgilerini prensip olarak vermiyorum bunu anlayışla karşılayacağını ümit ediyorum.Hassas dediğim kamış1.50 m Albastar Boat .Fiyatıda 15-20 TL civarı ama en önemlisi ip misina kullanıyorum kalınlık 0.20 olabilir.Yem sülünez.İğnem hiç değişmez VMC 9224 2,3,4,5 no balığın boyuna göre değiştiriyorum.Beden 0,35 misina, 4lü ,dipte hırsız olmazsa olmaz ve 50-60 cm civarı,köstekler en fazla 10-12 cm.tabi bunlar kesin değil sadece benim tercihlerimdir.Ben balığı ürkütecek şeylerden de kaçındığımı söylemek istiyorum.Bozulursa değiştirirsin olur biter.Umarım faydalı olabilmişimdir ,rastgelsin.
Eski 24-02-2012, 19:38   #17
Aydın35
Tayfa

Aydın35 kullanıcısının avatarı

Alıntı:
avlar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Aydın teşekkürler,sorularına şöyle cevap vermeye çalışayım.Öncelikle yer ve kaptan bilgilerini prensip olarak vermiyorum bunu anlayışla karşılayacağını ümit ediyorum.Hassas dediğim kamış1.50 m Albastar Boat .Fiyatıda 15-20 TL civarı ama en önemlisi ip misina kullanıyorum kalınlık 0.20 olabilir.Yem sülünez.İğnem hiç değişmez VMC 9224 2,3,4,5 no balığın boyuna göre değiştiriyorum.Beden 0,35 misina, 4lü ,dipte hırsız olmazsa olmaz ve 50-60 cm civarı,köstekler en fazla 10-12 cm.tabi bunlar kesin değil sadece benim tercihlerimdir.Ben balığı ürkütecek şeylerden de kaçındığımı söylemek istiyorum.Bozulursa değiştirirsin olur biter.Umarım faydalı olabilmişimdir ,rastgelsin.
Sorularıma vermiş olduğunuz cevaplara teşekkür ederim Abi.prensiplerinize saygım var hiç sorun değil kaptan numarası.bende bugün gidip lineaffenin 1,60 squidy modelini aldım dediğiniz fiyatta bir kamış biraz aceleci olduğumdan ve yarın balığa gideceğimden iş çıkışı soluğu çankayada aldım hırsız kolun bu kadar uzun yapıldığını bilmiyordum bide bunu deniyim teşekürler tekrardan sağlcıakla kalın abi...
Kan Grubu 0 Rh(+)
Aydın35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-02-2012, 20:51   #18
avlar
Kaptan

Alıntı:

Alıntı:
Sorularıma vermiş olduğunuz cevaplara teşekkür ederim Abi.prensiplerinize saygım var hiç sorun değil kaptan numarası.bende bugün gidip lineaffenin 1,60 squidy modelini aldım dediğiniz fiyatta bir kamış biraz aceleci olduğumdan ve yarın balığa gideceğimden iş çıkışı soluğu çankayada aldım hırsız kolun bu kadar uzun yapıldığını bilmiyordum bide bunu deniyim teşekürler tekrardan sağlcıakla kalın abi...
Aydın yanlış anlamışsın kusuruma bakma ,anlatımımdan dolayı sanırım.50-60 cm bedenin boyu için yazmıştım,hırsızı da 10-12cm civarı yapıyorum.Bu arada rastgelsin.
Eski 25-02-2012, 00:10   #19
muratdogan
Kaptan

Tamer bey maşallah diyelim nazar değmesin.

Daha güzellerini tutmanız dileğimle RASTGELE...
muratdogan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-02-2012, 11:47   #20
avlar
Kaptan

Alıntı:
muratdogan tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tamer bey maşallah diyelim nazar değmesin.

Daha güzellerini tutmanız dileğimle RASTGELE...
Murat teşekkürler,çok daha güzel avlar size de rastgelsin.
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları