|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
VİP ![]()
|
![]() Necati kardeşim bu güzel paylaşımdan dolayı çok teşekkürler.Balık yok ama dostluk var.Çupralarında çok yakışiklı daha irilerine inşallah.Tüm katılımcı arkadaşları kutlarım.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
En güzelleri senin olsun.. Hadi artık seninde zamanın geldi .. Tektaştan yeni haberler bekliyoruz.. Alıntı:
Dediğim gibi zamanı gelince oda olacak. Mera güzel seninlede bir yoklıyalım olmaz mı?? Alıntı:
Sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim.. Bu beraberliği tekrar yaşamak üzere Sağlıcakla kal abim.. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan
|
![]() Ben Teşekkür ederim kardeşim..
Alıntı:
Alıntı:
Hele zamanı bir gelsin çok daha güzel olacak.. Evet aynen zamanı var.. Ama en güzeli balık bahane sohbet şahane Alıntı:
Abi inan 20 yumurta 1 kangal sucuğa 1 paket margarin yetmedi bile.. Kaldı ki a kadar yolu yürüyünce kollestrol hak getire.. Adamda yağ bile kalmaz.. Bak Yağıza sadece o gün yediklerine rağmen süzüldü gitti 1 buçuk kilo verdi garibim.. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Katılımın için teşekkür ederim sanada bunların irilerinden denk gelmesi dileklerimle.. Alıntı:
Kamil abi bende sizlere teşekkür ederim.. Harika bir gün geçirdik.. Birazdaha yakın olsaydık dahada güzel olacaktı .. Bir sonraki sefere yan yana olacağız inşaallah.. Alıntı:
Süleyman abim teşekkürler.. Seni ne zaman göreceğiz böyle ortamlarda ..?? Alıntı:
Senin teknedede bir belgesel tadında gün geçirmek isterim bilgine.. Alıntı:
Senide bekler paşalı günleri beraber geçirmek isteriz.. Kal sağlıcakla.. Alıntı:
Yok be Mesut kardeşim ne Üstadı?? Ben o o dediğinden olamam .. Buna olsa olsa NASİP derim.. Ama yinede ibu ince mesajın ve Katılımın için teşekkürler Alıntı:
Turgay abim katılımın için ben teşekkür ederim.. Zaten ilk hedef sohbet ve muhabbet ortamı yaratmak.. Bunuda Manisalı abiler çok iyi biliyor.. Balık 2. plan ama olsada bu güzel günün üzerine DADINDAN YENMEZ bilirsin.. |
||||||||||
![]() |
![]() |