|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kaptanım pazartesi günü tava yaptım tava yapmama rağmen beklediğim lezzeti alamadım. Hava esmeye başladı deniz biraz soğur herhalde daha lezzetli olur bundan sonra avladığımız palamutlar. Tabi eğer gırgırlardan bir şey kalırsa.
![]()
__________________
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 08-09-2012 " tarihinde saat 09:50 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun; afiyet olsun...
şimdilerde palamut daha yağını almadı..o nedenle kasım ayında çok daha lezzetli olacaktır....gırgırlar yeni çıkan yasada 24 metre derinkilte avlanamayacaklar...Palamutu bitiremezler....iyi tatiller dilerim...
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim. Üstad Kaptan Nuri DENİZ İstanbul - 1949 İTÜ /Kimya ve İşletme Müh. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kaptanım paylaşımınız için teşekkürlerde biraz daha desem olurmu acaba.Rasgele.
__________________
Hüseyin Altınay 30 Temmuz 1946 Bornova/İzmir Kan Gurubu:B.Rh (+) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende teşekkür ederim sevgili arkadaşım..iyi pazarlar dilerim...
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim. Üstad Kaptan Nuri DENİZ İstanbul - 1949 İTÜ /Kimya ve İşletme Müh. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kalamar tava. | falcon1 | Balık Yemekleri | 10 | 02-10-2011 13:29 |
Kalamar tava yapılırken dikkat edilmesi gereken konular | santor | Balık Yemekleri | 22 | 09-03-2010 12:33 |
istavrit tava | hakan25 | Balık Yemekleri | 7 | 03-04-2008 19:48 |
Chilli (Acı) soslu Çipura tava | zinebird | Balık Yemekleri | 2 | 14-02-2008 18:55 |
Palamut Avı | panderma | ANILAR | 20 | 01-04-2006 01:33 |