|
|||||||
| TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#31 | |||||
|
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Nasibi bol olur inşallah yeni makinalarının Necati ve Doğan
![]() İyi günlerde kullanın . Video süper ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#32 | |||||
|
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Necati abi güle güle kullanında bize ne zaman böyle bir süpriz yapacaksın
![]()
|
|
|
|
#33 | |||
|
Kaptan
|
|
|||
|
|
|
|
|
#34 | |||
|
Kaptan
|
|
|||
|
|
|
|
|
#35 | ||||
|
Organizatör
|
Necati böyle makineleri gösterıp bizi heveslendıryorsun masrafa sokacaksın bizi bir tane kıyı takımı var, birde tekne takımı idare diyorduk şimdi gaza getiriyosun, durup durduğumuz yerde
masrafa sokacaksın bizi yapma böyle kardeşş ![]()
|
|
|
|
#36 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Sizi kıskandım, gittim ben de bugün bir makina aldım
Şaka bir yana uzunca bir süredir almak istediğim at çek amacıyla kullanacağım makinaya bugün kavuştum. Çupralar Paşa Team'in, Levrekler de benim olsun ![]() Aldığım model: OKUMA AVANGER AV 30 MAKİNE 30'luk küçükboy makine. Önden kalamalı. 5.0/1 devir oranı. 0,20'lik misinadan 220 metre sarım. 7 bilyalı. Eos dişli sistemli. 270 gram ağırlık. metal makara, grafit yedek makara. ![]()
|
|
|
|
|
#37 | ||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
Abi beni Hasan abi Heveslendirdi .. ![]() İşin başı o Git ona Kız .. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|
|
|
|
#38 | ||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
ok. levrekler senin paşalar bizim olsun.. |
||||
|
|
|
|
|
#39 | ||||||
|
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Alıntı:
Levreklerini de görürüz inşallah. Bende niyetliyim bir ufak ve hafif makina almaya. Bakalım ne zaman nasip olacak .
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
|
|
|
|
|
#40 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Uğur kardeşim teşekkür ederiz...seninde yeni makinen hayırlı olsun...sana da bol trofeler denk gelsin kallavi levreklerle buluş inşallah....sağlıkla kal... Eeee bizide kallavi paşalar bulsun ama dimi
![]() ![]()
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
|
|